ФУДБАЛСКИ пријатељи Горана Буњевчевића који је преминуо 28. јуна прошле године, на терену ће се сетити некадашњег аса Црвене звезде и Тотенхема и спортског директора ФСС. У "Кући фудбала" у Старој Пазови у 18 часова (Аренаспорт 1) почеће меморијални меч у част великог човека који је био џентлмен на терену и ван њега.

- Буња је био саиграч, пријатељ, али када га се данас сетимо, схватамо да је био и више од тога. Њему у част одиграћемо фудбалску утакмицу о којој ће тек да се прича - најављује овај меч Дарко Ковачевић, актуелни спортски директор А тима.

На терен ће изаћи два тима. На клупи оног из генерације Црвене звезде у којој је играо Буњевчевић седеће Славољуб Муслин и Зоран Филиповић, док ће екипу Буњевчевићевих пријатеља са клупе да воде Љубиша Тумбаковић, Владан Милојевић и Александар Јанковић.

Дугачка је листа оних који ће се појавити с једне или друге стране терена у ревијалном меморијалном мечу који чија ће полувремена трајати по 30 минута. Неке од највећих звезда предводиће: Дејан Савићевић, Дејан Станковић, Перица Огњеновић, Никола Жигић... са једне, а Зоран Мирковић, Саво Милошевић, Предраг Мијатовић, Владимир Ивић, Драгиша Бинић, Саша Илић... са друге стране терена.

СПЕЦ. ВН
ЗАНИМЉИВО је да ће у екипи Буњиних пријатеља да заиграју и актуелни председник ФСС Славиша Кокеза и селектор "орлова" Младен Крстајић.