ЧЛАН Премијер лиге Вест Хем жели да потпуно обнови офанзивну линију и постоје добри изгледи да ће довести двојицу нових нападача у летњем прелазном року. У идеалној варијанти, "чекићари" би желели да ангажују нашег Александра Митровића и Уругвајца Максија Гомеза, да буду тандем за наредну сезону.


Митровић ће после испадања Фулама напустити "Крејвен Котиџ", али ће према писањима острвских медија остати у елитном енглеском рангу, будући да после веома добрих партија има неколико понуда (11 погодака у шампионату). Поред Вест Хема, за српског репрезентативца занимање су показали и Саутемптон и Кристал Палас, чији је капитен везиста Лука Миливојевић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Сесењон иде у Тотенхем


Менаџер Мануел Пелегрини би могао у јуну да остане без прве звезде Марка Арнаутовића, док је известан одлазак ветерана Ендија Керола, коме је истекао уговор. Такође, неизвесна је и будућност преостале двојице шпицева, Лукаса Переза и Чичарита Ернандеза, који се нису прославили 2018/2019, тако да је јасно да чилеански стручњак мора у летњу куповину.