Више од деценије траје дискусија да ли су Лионел Меси или Кристијано Роналдо најбољи фудбалери света, а овај двојац је освојио десет “Златних лопти” што довољно говори о њеиховом квалитету.


Неколико година били су у директним окршајима у Шпанији, када је Португалац бранио боје Реал Мадрида, али ни по његовом преласку у Италију не престају приче о њиховом ривалству. Тако је и везни играч Манчестер ситија Илкај Гундоган изнео своје мишљење и рекао да је таленат Аргентинца не неком другом нивоу и да је он за њега победник овог

дуела.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Роналдо постаје тренер 2022. године?


- Кристијано је играч светске класе, али за мене он није на нивоу Месија. Мислим да више никада нећемо добити фудбалера као што је Лионел, па бисмо га требали гледати и уживати у њему док је још увек на терену. Велики сам његов фан - испричао је Гундоган.


Обојица фудбалера пружају сјајне партије и ове сезоне, Меси је већ осигурао своју десету титулу у првенству Шпаније, док је Роналдо још једном исписао историју и постао први фудбалер који је освајао титуле у Енглеској, Шпанији и Италији.