ГОЛЧИНОМ Луке Стојановића после индиректног ударца у првом минуту надокнаде, Чукарички је у Нишу шокирао Раднички и освајањем бода оплеменио "тројку" освојену против Црвене звезде - 2:2 (1:1). "Судија лопове", орило се "Чаиром" због одлуке арбитра Петра Пипера да из њему знаних разлога досуди индирект на 14 метара од гола Ристића који се испоставио био спасоносан за госте. Међутим, одлука је још произвела свађу (можда и нешто више од тога), па искључења тренера Сима Крунића (Чукарички) и Видака Братића (помоћни тренер Радничког), а по истеку 90 минута и разне расправе играча оба тима.

- До 10 минута пре краја смо доминирали, имали резултат, а шта се после тога десило заиста не бих да коментаришем - истакао је после меча тренер Радничког Драган Шарац, објаснивши и разлог четвртог изостанка са клупе ове сезоне шефа струке Ненада Лалатовића - Лалатовић је болестан већ два-три дана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ДА НАСТАВИМО ДА ПРИТИСКАМО ЗВЕЗДУ: Раднички жели победу против Чукаричког

Дерби који су светске кладионице склониле са својих листа пола сата пре почетка из опет њима знаних разлога оправдао је очекивања на терену и ништа није било сумњиво.

Лука Стојановић је после корнера Доцића спретно ђоном донео предност Чукаричком, да би Раднички господарио тереном све до 20 минута пре краја када је головима Лазара Ранђеловића на центаршут Ђорђевића и Нермина Хаскића, на асистенцију Грбића имао победу у џепу. Заиграли су гости на све или ништа, Боривоје Ристић је два пута спасао домаћина, али топовски ударац уке Стојановића који је од стативе завршио у мрежи, није успео.

Раднички се није приближио Звезди, али је зато Чукарички поправио своје изгледе да заигра у Европи. Ипак, сенка на дуел је одлука Пипера и о њој ће се дискутовати за празнике.

РАДНИЧКИ Н. - ЧУКАРИЧКИ 2:2 (1:1)

СТРЕЛЦИ: Ранђеловић у 24. и Хаскић у 61. за Раднички, а Л. Стојановић у 11. и 90+1. минуту за Чукарички. Стадион: "Чаир". Гледалаца: 5.000. Судија: Петар Пипер (Чачак) 5. Црвени картони: пом. тренер Братић (Раднички), тренер Крунић (Чукарички) у 90. минуту.

РАДНИЧКИ НИШ: Ристић 7 - Тодоровски 7, Панков 6,5, Црномарковић 6, Ђорђевић 6,5 - Бондаренко 6 (од 55. Нома 6,5), Дринчић 7 - Ранђеловић 7,5, С. Стојановић 6,5, Грбић 7 - Хаскић 7.

ЧУКАРИЧКИ: Стевановић 7 - Пушкарић 6, Шапић 6,5, Копитовић 6, Богосавац 6 - Ковач 6 (од 86. Кајевић -), Доцић 6,5 - Овусу 6,5 (од 67. Бирманчевић 6,5), Стојановић 8, Луковић 6 - Мудрински 6 (од 46. Тедић 6).

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Лука Стојановић (Чукарички)


СУКОБ БРАТИЋА И КРУНИЋА

ТРЕНЕР Чукаричког Симо Крунић и други помоћник Радничког Видак Братић били су искључени у 90. минуту због свађе после досуђеног индиректа.

Братић је затим појурио за Крунићем који се први докопао врата излаза са терена, физички сукоб су тада спречили људи из Чукаричког... Шта је било после?