Португалски стручњак Жозе Мурињо је без ангажмана од децембра прошле године, када је отуштен у Манчестер јунајтеду, али он ипак истиче да сви његови успеси не могу да се пониште због лоших резултата са “Црвеним ђаволима”.


“Посебни” је истакао да се ускоро враћа тренерском послу, али и да и да је мала вероватноћа да ће поново радити у Енглеској.


- Вратио сам се у Лондон, али мислим да Премијер лига неће бити моја наредна станица. Трофеји које сам освојио у прошлости су гаранција за моје будуће успехе. Није могуће заборавити све титуле које сам освојио, иако неки то упорно покушавају – рекао је Мурињо.


Португалац је додао да се тренутно спрема за будућност и да ће одговорити свима онима који сумњају у њега.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Мурињо размишља о Бајерну: Желим да освојим ЛШ са још једним клубом


- Последњи трофеј који сам освојио је био Лига Европе пре годину и по дана, а неки мисле да је то било пре 20 година. Последње финале које сам играо је било пре осам месеци и тренутно се спремам за оно што ми будућност доноси. Не осећам да губим време тиме што сам тренутно без ангажмана, јер практично радим 18 година без паузе.


Бивше тренер Реал Мадрида, Челсија, Интера, Јунајтеда и Порта такође је истакао да би многи рекли да је “копиле”, али да је то само зато што не деле исте амбиције.


- Ужасан сам после пораза и са људима који имају мање амбиције од мене. Како би ме играчи описали једном речју? Неки би рекли да сам копиле. Онда зашто би изабрали мене? Да би победили, ако желите да победите, онда можемо да причамо.