Тренер фудбалера Вождовца Драган Аничић рекао је да је срећан што ће његова екипа утакмицу против Динама играти у Врању и што ће "змајеве" дочекати пун стадион и права фудбалска атмосфера.

"У Врању нас дочекује борбена екипа Динама и нећемо имати нимало лак посао. Ово ће бити једно од тежих гостовања", рекао је Аничић, преноси клуб.

Фудбалери Вождовца данас гостују екипи Динама у Врању, у другом колу плеј-аута Супер лиге Србије.

"Срећан сам што ћемо играти у Врању и што ће нас коначно дочекати пун стадион и права фудбалска атмосфера. Штета што Врање од почетка првенства није играло пред својим навијачима, јер сигурно не би било у ситуацији у којој се налази", рекао је Аничић.

"Даћемо све од себе да не уђемо у њихов ритам игре, већ да играмо онако како смо ми зацртали. Надам се, такође, да ће поред фудбалског амбијента и сви остали фактори око утакмице бити на нивоу", додао је тренер Вождовца.

Фудбалер Вождовца Страхиња Бошњак је такође изразио задовољство одлуком да се утакмица игра у Врању.

"Искрено, сви у свлачионици смо срећни што играмо у Врању. У нашој лиги фали правих фудбалских амбијената, са много публике, а то нама играчима највише прија и даје највећи мотив за игру. Овога пута имаћемо ту ситуацију на гостујућем терену, али даћемо све од себе да покажемо квалитет и вратимо три бода 'на кров'", рекао је Бошњак.

Утакмица између Динама и Вождовца играсе у суботу од 16.00.