Фудбалери Челсија победили су Славију Праг укупним резултатом 5:3 и остварили пласман у полуфинале Лиге Европе, где ће се састати са Ајнтрахтом. Упркос победи и даљем пласману, тренер лонфоснског клуба Маурисио Сари истакао је да није задовољан издањем своје екипе у другом делу игре и да то представља велики проблем.


“Плавци” су у првом полувремену повели са 4:1, да би на старту другог примили два гола и тако закомпликовали себи пут до полуфинала. Слична ситуација догодила се и у утакмици против Кардифа, док су против Челсија у Премијер лиги примили два брза гола на старту другог полувремена.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ајнтрахт, Челси, Арсенал и Валенсија у полуфиналу Лиге Европа


- Играли смо јако добро у првом полувремену, али као и обично у последња два месеца, почели смо јако лоше у наставку. Вероватно смо на крају првог дела већ помислили да смо се квалификовали даље, а то против овог противника није тако лако – рекао је Сари.


Италијан је додао да је, и поред грешака свог тима, задовољан пролазом у наредну рунду такмичења.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЖИРУ НЕЗАДОВОЉАН: Нисам срећан, имам понуде других клубова


- На паузи сам им рекао да играју на исти начин, али на крају то нисмо урадили и то није лако разумети. Могао бих да покушам без одласка у свлачионицу на полувремену, ако би то могло да реши проблем. Потребно нам је решење за овакве ситуације, али заиста сам срећан што смо у полуфиналу, које нам је врло важно - завршио је Сари.