ЈУБИЛЕЈ У ПАРТИЗАНУ: Свечаност за улазак у Клуб 100 и Клуб 200

Танјуг

15. 04. 2019. у 14:46

ЈУБИЛЕЈ У ПАРТИЗАНУ: Свечаност за улазак у Клуб 100 и Клуб 200

Свечаност у Партизану Фото: ФК Партизан

Овде смо да подравимо ове момке који се боре да клуб буде успешнији и који ће учинити све да трофеј Купа остане на полицама у Хумској - рекао је Вучелић
Фудбалски клуб Партизан обележио је данас јубилеј својих играча Владимира Стојковића, Милана Смиљанића, Мирослава Вулићевица, Зорана Тошића, Данила Пантица, Немање Р. Милетића, Филипа Кљајића и Немање Г. Милетића, који у црно-белом дресу одиграли више од 100 и више од 200 утакмица.

- Драго ми је што смо се данас окупили у овој трофејној сали пред полуфиналну утакмицу Купа са Радничким. Тај трофеј Партизан је освајао 15 пута, а протеклих година три пута заредом. Појединци који су данас овде били су директни учесници у његовом освајању, а за овај клуб су доносили титуле и дупле круне и играли Европу, а сада су ушли у чувени клуб 100 и клуб 200 - рекао је председник Партизана Милорад Вучелић на обележавању јубилеја у сали на стадиону у Хумској.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Улазнице за Партизан - Раднички од сутра у продаји

Он је цеститамо играчима и уручио им је урамљене дресове са бројевима 100 и 200.

- Данас смо овде да поздравимо ове момке који се и у овим данима који нису резултатски најлепши за клуб, боре да буду успешнији и који ће све учинити да трофеј Купа остане на полицама у Хумској, у храму фудбала - закључио је Вучелић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације