Тренер фудбалера Војводине Радован Кривокапић рекао је данас да његова екипа жели да настави серију победа и да ће учинити све да дође до тријумфа и против Пролетера.

"Пред нама је један дерби, а такви мечеви са собом увек доносе неизвесност, без обзира на то о каквом типу дербија се ради и без обзира на то да ли се игра у најнижем или највишем рангу такмичења", рекао је Кривокапић на конференцији за новинаре.

У првом колу плеј-офа Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Пролетера.

Новосадска екипа је седма на табели са 20 бодова, док је Пролетер осми са бодом мање.

Војводина је пласман у плеј-оф изборила захваљујући победама у претходна три кола, при чему је у последњем победила Партизан.

"И Пролетер и ми смо у плеј-офу, те бих им овом приликом честитао на резултатима које су постигли, јер мало ко је веровао да ће се наћи у горњем делу табеле. С друге стране, после свега што се дешавало, нико није веровао ни да ћемо ми бити ту", рекао је Кривокапић.

"Очекујем добру утакмицу и волео бих да, након благе еуфорије која нас је захватила после меча са Партизаном, сада сви будемо концентрисани на ову утакмицу, јер свим срцем желимо да наставимо серију коју смо започели и све ћемо учинити да дођемо до победе", додао је он.

У дербију против Партизана, прилику да заигра добило је чак осам играча који су поникли у омладинској школи "Илија Пантелић".

"Наравно да ће млади и даље добијати шансу, јер сам више пута понављао да они нису ту само зато што су млади, већ и зато што имају квалитет. Они су то и показали, посебно Нешковић и Зукић. Има ту још доста момака који ће добити шансу, али треба ићи полако, корак по корак", рекао је Кривокапић.

Он је истакао да му је драго што је меч против Партизана завршило осам играча који су поникли у омладинској школи Војводине.

"По мом мишљењу, то је пут којим Војводина треба да иде. Док сам ја на овом месту, тако ће сигурно и бити", рекао је Кривокапић.

Утакмица између Војводине и Пролетера игра се сутра од 19.00 на "Карађорђу".