Косановић: Радује ме свака следећа утакмица

Бета

12. 04. 2019. у 17:33

Косановић: Радује ме свака следећа утакмица

Милорад Косановић

Тренер фудбалера Напретка Милорад Косановић рекао је да ће његова екипа "радосно" одлазити на сваку утакмицу плеј-офа Супер лиге Србије са жељом да пружи свој максимум у одређеном моменту

Тренер фудбалера Напретка Милорад Косановић рекао је да ће његова екипа "радосно" одлазити на сваку утакмицу плеј-офа Супер лиге Србије са жељом да пружи свој максимум у одређеном моменту.

"У психолошком смислу се овај део такмичења много разликује од завршнице првенства, која је за Напредак била непријатна, обзиром на резултате утакмица последња четири кола који су били чудни и упитни. На нашу срећу успели смо да се сами изборимо и останемо на позицији коју смо држали током целог првенства", рекао је Косановић.

Фудбалери Напретка сутра гостују у Лучанима екипи Младости у првом колу плеј-офа Супер лиге Србије.

Напредак је шести на табели са 21 бодом, док је Младост пета са два бода више.

"Улазимо у део такмичења у коме се од нас не очекује превише. За разлику од других клубова који играју по две-три године заједно, ми имамо потпуно нов тим са шесторицом момака који имају мање од двадесет година, и не преостаје нам ништа друго него да одиграмо најбоље што можемо због себе и клуба", рекао је Косановић.

Он је навео да да је "поента да се из те деце извуче максимум".

"Да бисмо знали каква их будућност очекује... Радосно ћемо одлазити на сваку утакмицу са жељом да дамо свој максимум у одређеном моменту", рекао је тренер Напретка.

Утакмица се игра сутра од 18.00.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације