* ЛУКА МИЛИВОЈЕВИЋ капитен Кристал Паласа (Енглеска)


БАРНЛИ - КАРДИФ 3+

- Барнли и Кардиф су екипе које „бунаре“, прескачу игру дугим лоптама, тешко дају голове, али мало и примају. Сада очекујем другу причу. Нема више простора за чување и калкулације. Кардиф се бори за опстанак и мораће да се отвори, а у таквој ситуацији, у нашој лиги, голови су сасвим извесни.


* ДАРКО БРАШАНАЦ фудбалер Алавеса (Шпанија)


ВАЉАДОЛИД - ХЕТАФЕ 0-2

Ваљадолид се бори за опстанак, а Хетафе за Европу. Не верујем да ће домаћин да нападне ривала који историјски пласман у Лигу шампиона гради баш на контранападима.


* СТЕФАН МИТРОВИЋ капитен Стразбура (Француска)


МАРСЕЈ - НИМ 1

Марсеј је чудна екипа. Против бољих одигра сјајно, а са слабијима зна да киксне. Ним је обезбедио опстанак па је то разлог више за сигурну једницу.


* ГОРАН ШУКАЛО скаут Минхена 1860 о мечевима Немачке 1


НИРНБЕРГ - ШАЛКЕ 2

- Ова сезона је изузетно напорна за Шалке. Имају пет бодова више од Штутгарта и места које води у бараж за опстанак. Сигурно да им нови напори никако не би одговарали па ће све да учине да добију Нирнберг који је у незавидној ситуацији.


* МИЛАН МИТИЋ бивши фудбалер Газ Метана (Румунија)


КЛУЖ - ФКСБ 0-2

- Тренер Клужа, Дан Петреску највише воли да не прими гол и победи мининималним резултатом, па и у дербију предвиђам 0-2.


* МИЛОШ ЈОСИМОВ (КПВ, Финска 1)


ИЛВЕС – ВПС 1

- Илвес је по свему био бољи од мог КПВ-а и заслужено је славио на нашем терену. Доказао је да се ради о екипи која је за врх табеле. Подсећам да је Илвес припремни период завршио без пораза. ВПС је напустило неколико најбољих играча, а стигли су млади фудбалери. ВПС на месту штопера има недовољнио искусног играча, па мислим да му не гине пораз у овом колу.


* ЖАРКО ЂУРОВИЋ бивши тренер Гунгжоуа РФ(Кина)


ТИЈАНЈИН ТЕДА - ТИЈАНЈИН Ђ. X2,ГГ

- У дербију у Тијањину биће занимљиво. Теда је фаворит и игра много боље, али град је спонзор гостујућој екипи. То значи да би Теда морала да спусти гас у овом дуелу и буде „нежна“ према комшијама.


Опширније у штампаном издању листа "Тип" или на сајту www.тип.рс