Капитен Вождовца Милош Павловић забележио је 200 наступа за тај фудбалски клуб, а у уторак је изјавио да жели бар још 100 утакмица у том тиму.

- Искрено, надам се да ћу у наредним годинама донирати овај дрес који сам добио за 200. утакмицу и да ће сва средства отићи у хуманитарне сврхе, а да ћу тај дрес заменити неким на којем ће писати 300. утакмица у дресу Вождовца - рекао је Павловић за сајт клуба.

Павловић је први пут дошао у Вождовац 2005. године и после једне сезоне је отишао у иностранство. Вратио се 2014. Похвално је говорио о водећим људима “змајева”.

- Вождовац је редак клуб у Србији у којем играч добије све што је договорио. Управа се такође труди да нам обезбеди све што нам је потребно, тако да имамо све услове да радимо на резултатима које овај клуб заслужује - казао је Павловић.

По његовим речима, фудбалска академија се добро развила, а Вождовац је последњих година клуб који "расте и остварује све боље резултате".

- Доказујемо да не мора да се игра у Партизану или Црвеној звезди, већ и да је Вождовац тим који је под лупом највећих европских тимова и скаута и да одавде може да се направи сјајан трансфер - навео је Милош Павловић.

Истакао је да се одлично осећа иако ће напунити 35 година и да жели да игра још четири или пет сезона.