СРПСКИ репрезентативци обележили су протекли фудбалски викенд у иностранству головима, одличним партијама, победама... Многи од њих углавном су се успешно вратили на терен после здравствених проблема који су их спречили да наступају за репрезентацију у недавним мечевима са Немачком и Португалијом.


Пред двобој са "панцерима", селектор Србије Младен Крстајић имао је бројне проблеме јер су му су због повреда отказивали Коларов, Матић, Пријовић, Костић, Никола Максимовић, Фејса, Тадић и Митровић. Само су се последња двојица опоравили за двобој у Португалији 25. марта, остали су били ван строја.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Барселона успорила преговоре за Јовића


Зато је лепа вест што су се пет, шест дана касније, скоро сви опоравили и заиграли за своје клубове. Филип Костић је постигао два гола и био је најбољи играч Франкфурта у победи против Штутгарта (3:0). Читав меч је за Манчестер јунајтед у тријумфу над Вотфордом (2:1) одиграо Немања Матић. У дербију Серије А између Роме и Наполија (1:4) од првог до последњен минута на терену су били и Александар Коларов и Никола Максимовић.


Последњих десет минута за Ал Итихад у првенству Саудијске Арабије играо је и нападач Александар Пријовић, једино Љубомир Фејса није наступаоза Бенфику.