Тренер фудбалера Напретка Милорад Косановић рекао је после данашње победе над Партизаном да је "све било против" његове екипе, алудирајући на грешку помоћног судије када је поништио гол Ибрахими Ндиајеу.

"Отишао раније с клупе да не бих викао и нешто рекао, јер они мене кажњавају... Цела држава види да су судије погрешиле... То нису случајне грешке, то су намерне, а мене "лупају по џепу" као да радим у Бундеслиги", рекао је Косановић за телевизију Арена спорт.

Напредак је данас 28. колу Супер лиге Србије победио Партизан са 1:0, а судије су после грешке, односно досуђеног офсајда ког није било, поништиле гол његовом тиму.

"Радује ме што смо имали времена да радимо више, што се и видело у првом полувремену у ком смо играли добро и постигли гол. Штета што нисмо и други, а имали смо га. Много су тешке овакве утакмице, ове против Партизана и Црвене звезде... ове када имате све против себе, а ми смо данас имали све против себе", рекао је Косановић.

Тренер Партизана Саво Милошевић казао је да је пред његовом екипом "дуг и тежак пут" до поправка игре.

"Има толико тога да се унапреди, свестан сам шта нас чека... Ове утакмице могу да нам послуже да направимо детаљну анализу и да поправимо ствари", казао је Милошевић.