Милан Радоичић изабран за председника Фудбалског савеза Косова и Метохије

И.РАДУЛОВИЋ

04. 03. 2019. у 20:06

Милан Радоичић изабран за председника Фудбалског савеза Косова и Метохије

Милан Радоичић (десно) фото: И. Радуловић

Досадашњи председник Фудбалског клуба "Трепча" из Косовске Митровице Милан Радоичић изабран је данас за новог председника Фудбалског савеза Косова и Метохије, јавила је телевизија Мост

Косовска Митровица - Досадашњи председник Фудбалског клуба "Трепча" из Косовске Митровице изабран је данас за челног човека Фудбалског савеза Косова и Метохије.

На конститутивној седници којој су присуствовали делегати свих окружних одбора на територији АП Косова и Метохије Скупштина је изабрала и Извршни и Надзорни одбор, а улога генералног секретара поверена је Дејану Мирићу.

Дужност заменика председника ФС Косова и Метохије обављаће познати фудбалски радник Радисав Мутавџић. Досадашњи председник Фудбалског савеза Косова и Метохије Горан Обрадовић пожелео је новом руководству пуно среће у раду.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Kosovac

05.03.2019. 08:14

Vucicu, jos jednom guras prst u oko srbima sa kim i narodu uopste. Zar ovaj begunac od pravde i.bivsi dugogodisnji robijas na celu nepostojeceg FS ali pare koje ce dobijati postoje. Njemu je mesto u zatvoru. Kriminalizovana drzava i kriminakci vladaju. Pocelo je i idemo do kraja dok vas ne vudimo.u sudnicama i iza resetaka. POCELO JE!