Тренер фудбалера Напретка Милорад Косановић рекао је да очекује да ће његов тим предстојећу утакмицу против Динама одиграти боље него претходне две.

"Динамо је екипа која је слична свим екипама, и по филозофији фудбала и по начину на који интерпретирају фудбал. Имају мало бодова, али је разлика између Динама и других клубова из доњег дела табеле само у броју бодова, не у квалитету игре или играча. Очекује нас доста интересантна утакмица која може у једном делу да буде чак и компликована", рекао је Косановић.

Крушевачки Напредак у оквиру 24. кола Супер лиге Србије гостује у Сурдулици где ће одмерити снаге са екипом Динама из Врања.

Напредак тренутно има 34 бода и налази се на шестом месту на табели, док је Динамо последњи са 14.

"На нама је да покажемо жељу да се такмичимо што боље можемо и да направимо најбољи могући резултат. Без обзиром на слабости које смо показали у прва два кола, које су више објективне него субјективне, мислим да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи. Да ли ће то бити довољно, у односу на све оно што нас очекује у Сурдулици не знам, али момци су свесни задатка и начина на који треба да се понашају, јер ће то бити јако важно, не само због те утакмице, већ и због утакмица које нам следе", рекао је Косановић.

"Ако будемо у том делу на нивоу, уколико задржимо мир и присебност, не постоји ниједан разлог да се не надамо позитивном резултату", истакао је тренер Напретка.

Меч 24. кола Супер лиге Србије између Динама и Напретка игра се сутра од 15:00.