Менаџер Челсија Маурисио Сари из недеље у недељу је под све већим притиском, а лоши резултати и три пораза у последњих пет утакмица само још више продубљују кризу “плаваца”. Лондонски клуб је одавно разбио сваку илузију да може озбиљније да се умеша у борбу за шампионску титулу, а у понедељак увече остао је без прилике да се бори за још један трофеј, пошто је на “Стамфорд бриџу” Манчестер јунајтед славио с лаких 2:0 и пласирао се у четвртфинале ФА Купа.

- Што се тиче резултата, нисмо имали среће. У првом полувремену смо били бољи ривал, а у свлачионицу смо отишли с два гола заостатка. У другом полувремену је било тешко играти јер Манчестер има физички добар тим, који се брани ниско и компактно. Играли смо конфузно, треба нам више агресивности и одлучности, како у нашем казненом простору, тако и у противничком – рекао је после меча Маурисио Сари.

Недавни порази од Борнмута (4:0) и Манчестер ситија (6:0) дали су повод острвским медијима да спекулишу о лошим односима менаџера и играча Челсија, који, према речима италијанског стратега, још увек нису нарушени.

- Мислим да су играчи још увек уз мене. Наравно, нисам сигуран, али мислим тако... Сматрам да је однос играча самном на добром нивоу, али то није толико важно у овом тренутку, као наша игра и добар резултат који треба да направимо. Мој однос са играчима је у овом тренутку добар – рекао је Маурисио Сари.