ПРВО нисам могао да верујем да се то уопште десило, а онда када сам чуо ко је у питању, нисам могао да верујем, јер Ибра и Баха, поготово Ибра, то једно чисто и поштено људско биће-наводи за “Новости” тренер Напретка Милорад Косановић, кога је вест о синоћњем нападу на фудбалере Ибрахима Ндијају и Самјуела Баха Региса затекла на путу из Новог Сада за Крушевац


- Бојим се за Ибру, овакав инцидент и оваква врста напада оставиће на њега траг, јер је он много нежан и осетљив и мислим да њега не боли глава, већ душа.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Хулигани напали двојицу тамнопутих фудбалера Напретка, из клуба поручују: "Ибро Србин" то није заслужио


Косановић не мисли да је ово био напад на раснојоснови.


-То је био напад силеџије, битанги, нападнут је Ибра, дечко кога овде зову Ибро Србине, који је овде шестгодина, кога цео град воли! – напомиње тренер Косановић.-Значи није то,него једноставно људи мисле да имају право да малтретирају кога хоће, јер сви пролазе некажњено. Овде су главе разбијали некима па су пуштени одмах.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: “НОВОСТИ” У УРГЕНТНОМ ЦЕНТРУ, ГДЕ ЈЕ ЗБРИНУТ НДИЈАЈЕ: Фудбалер Напретка пуштен на кућно лечење


Косановић каже између осталог,и да ће играче на састанку упозорити шта да раде кад изађу у град,како да се понашају. Сви заједно, покушаће да охрабре нападнуте фудбалере у наставку првенства.


-То су деца странци, дошли из земаља које ми гледамо испод ока, а уствари су ушли у земљу у којој је горе него код њих, морам да им вратим веру да овде може нормално да се живи и ради-каже Косановић, видно потресен због инцидента.