ФУДБАЛЕР Напретка Ибрахим Ндијаје, који је лакше повређен у тучи синоћ око 19 сати код Пионирског парка у Крушевцу, пуштен је одмах на кућно лечење, сазнају “Новости”. Како нам је потврђено у Ургентном центру крушевачке болнице, пацијент је примљен у недељу око 22 сата.


- Одмах по пријему је прегледан, констатоване су лакше телесне повреде - предочава др Зорица Михајловић, начелник Ургентног центра.


- Имао је повреду главе, односно вишеструке посекотине на глави. После прегледа је послат на даљу дијагностику, снимање на Хирургију, а потом и на кућно лечење.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Хулигани напали двојицу тамнопутих фудбалера Напретка, из клуба поручују: "Ибро Србин" то није заслужио


Како је “Новостима” предочено у крушевачкој полицији, интензивно се ради на утврђивању идентитета учесника и свих чињеница и околности догаћаја који се одиграо синоћ.


- Дошло је до туче неколико лица у којем је један фудбалер Напретка задобио лакшу телесну повреду, о свему су обавештени Основно и Више јавно тужилаштво у Крушевцу -речено је “Новостима” у полицији.


Да ли ће ово бити и коначан “биланс” немилог инцидента биће познато можда већ у току дана, како буде одмицало прикупљање података. У међувремену, Ндијаје се, како нам је раније испричала Валентина Васић, портпаролка клуба добро здравствено осећа. Он је, да подсетимо, пролазио “Пионирским парком” у друштву саиграча, камерунског фудбалера Самјуела Баха Региса, када су их, према речима саговорнице “Новости” напала двојица хулигана. Регис, на срећу није повређен, док је Ибрахим Ндијаје испричао да је нападнут металном шипком.