Хала спортова „Лагатор“, у коју се „укрцало“ више од 2.500 људи, колико је остало и напољу, пратило је, с великом пажњом и интерсовањем утакмицу футсал репрезентација Србије и Ирана, којој је претходила мала свечаност и добродошлица гостима од представника Фудбалског савеза Србије и града Лозница.Гости су славили - 6:3. Реванш је у уторак у Шапцу.

Челници ФСС уручили су комплете опреме за овдашње спортисте, што је обрадовало и оне којима су намењене, као и њихове најближе.

Улаз је, захваљујући представницима локалне власти, био бесплатан.Професор Љубинко Ђокић, помоћник градоначелника Лознице, каже да је ово била „врхунска спортска светковина, али и сусрет у људско смислу за памћење“.

- Наш град је познат по великим улагањима у спорт и подршку свим врстама спорта, а и овoг који има популарност планетарних размера – каже Ђокић. -Интересовање је било изнад свих очекивања.Идемо даље у развоју овог спорта. Видело се да је Иран у овом спорту светска велесила, али и Србија је на путу да то постане, у чему ће и Лозница дати пуну подршку.