Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић рекао је данас да је продаја Милоша Дегенека један од најбољих пословних потеза у последње време.

- Завршили смо данас трансфер Милоша Дегенека у саудијски Ал Хилал. Црвеној звезди припада четири милиона долара. Ово је један од најбољих пословних потеза у последње време када се узме у обзир да смо Дегенека пре само шест месеци довели за износ од 200 хиљада евра - изјавио је Терзић.

По његовим речима, продаја једног од штопера је била планирана.

- Планирали смо продају једног штопера и зато смо пре месец дана довели штопера Немању Милуновића из БАТЕ Борисова као слободног играча - навео је генерални директор Звезде.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Дегенеков емотивни опроштај: Хвала армији навијача, ова генерација је урадила нешто што ће се препричавати

Терзић је захвалио Дегенеку.

- Желим да у име Црвене звезде захвалим Милошу Дегенеку на огромном доприносу током његовог играња у нашем клубу. Квалитетним играма и врхунским професионализмом оставио је изванредан утисак на све праве звездаше. Желимо му много среће у новом клубу и надамо се да ће се Милош једног дана као играч вратити у своју Звезду - казао је Терзић.

Пре Дегенека, из Црвене звезде су отишли Немања Милић у БАТЕ Борисов и Ненад Крстичић у атински АЕК.