Тренер Напретка из Крушевца Милорад Косановић напустио је конференцију за медије организовану поводом гостовања његове екипе Звезди у Београду

Како јавља Спортски журнал“ Косановић извређао њихову новинарку због питања које је поставила Енверу Аливодићу, везисти Напретка који је, такође, био на конференцији за медије. Питање се наводно тицало промене тактике у другом полувремену против Пролетера, а онда се наводно укључио Косановић:

- Не могу да слушам глупости, госпођа умислила да познаје фудбал, иди кући и спремај ручак - преноси Журнал и истиче да је Косановић у том тренутку напустио конференцију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: САМО ОД КУГЛИЦА ЗАВИСИ: Јанковић из ФСС објаснио правило о домаћинству у Купу

Косановић је наводно већ дуже време у сукобу са новинарком поменутог листа, а пре тог инциндента на конференцији о самом гостовању Звезди је рекао.

- Идемо да одиграмо тамо што боље можемо. Имаћемо изванредне услове, терен је изванредан без обзира на временске прилике...Резултат није у првом плану. Ми можемо да га желимо, али морамо да будемо реални. Исто тако смо свесни да ако будемо играли како ми можемо, то ће бити јако лепа утакмица. Можда и неизвесна.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СРБИН НА ИСПИТИВАЊИМА: Суботић остаје у болници