Спартак из Москве отпустио тренера Масима Кареру

Бета

понедељак, 22. 10. 2018. у 15:31

Спартак из Москве отпустио тренера Масима Кареру
Руски фудбалски клуб Спартак из Москве отпустио је данас тренера Масима Кареру због разочаравајућих резултата на почетку сезоне

Руски фудбалски клуб Спартак из Москве отпустио је данас тренера Масима Кареру због разочаравајућих резултата на почетку сезоне.

"Резултати прошле сезоне су означени незадовољавајућим јер није остварен ниједан од постављених циљева. Резултати и игра тима ове су показали да нема назнака побољшања", пише се у саопштењу Спартака.

Карера је водио Спартак до прве титуле после 16 година у првој сезони на клупи тог клуба, али после тога није имао запажених резултата. Прошлу је завршио на трећем месту у Русији, док се ове није пласирао у Лигу шампиона.

Спартак је шести на табели, са једним бодом иза екипе која је на другом месту, али и седам мање од водећег Зенита из Санкт Петербурга. Карера је имао и лош однос са појединим фудбалерима, попут Дениса Глушакова и Андреја Јешченка који су одстрањени у резервни тим пошто су били оптужени да су подржавали исмевање тренера на друштвеним мрежама.