КАКАВ ШОК У МИЛАНУ: Хрватски репрезентативац прекида каријеру због срчаних проблема

Новости онлине

18. 08. 2018. у 19:45

Фудбалер Милана и репрезентативац Хрватске Иван Стринић мораће да прекине играчку каријеру због срчаних проблема. Након само месец дана од потпсивања уговора са "росонерима" њему је откривена хипертрофија мишића

КАКАВ ШОК У МИЛАНУ: Хрватски репрезентативац прекида каријеру због срчаних проблема

Иван Стринић

Фудбалер Милана и репрезентативац Хрватске Иван Стринић мораће да прекине играчку каријеру због срчаних проблема. Након само месец дана од потпсивања уговора са "росонерима" њему је откривена хипертрофија мишића.

Репрезентативац "ватрених", који је овог лета играо финале Светског првенства, у Милан стигао као слободан играч, након шест месеци у Сампдорији и требало је да представља велико појачање за росо-нере. Међутим, неко време ће морати да прекине каријеру, пошто је му је откривена хипертрофија срчаног мишића.

- Док не обавимо тестове, Стринић неће моћи да се бави спортом - навео је Милан у саопштењу на званичном сајту.

Стринић није одиграо ниједан меч за Милан на припрема па се могло наслутити да постоје одређени проблеми, а сада је потврђено и зашто је то био случај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Marko

18.08.2018. 20:14

Hipertrofija srčanog mišića je uobičajena kod sportista i nije ništa strašno. Prema tome, nije nikakav šok i Strinić neće morati da prekine karijeru.

Miki

18.08.2018. 22:04

@Marko - Biće dodatna kontrola i potom će verovatno nastaviti da igra. Ne verujem da je nešto što ne postoji kod sportista - hipertrofija srca. Ja sam Srbin i želim mu da nastavi da se bavi uspešno sportom, kao do sada!

Čobanjinjoslav

18.08.2018. 20:31

Pa 99% fudbalera ima hipertrofiju srčanog mišića. Osim ako nije neka golema, mada.. Otkrili bi to odavno. Nece to preko noći..

Mirjana

18.08.2018. 23:22

Hipertrofija nastaje kada se prenapregne bilo koji mišić. Tada telo smanjuje daljnje naprezanje. ALI ...uzimanjem doping sredstva ..ona prividno varaju telo i teraju ga na još veće naprezanje. Samo ove godine je umrlo barem deset fudbalera od srčanog udara.

МИ ОДАНДЕ

19.08.2018. 10:18

Нема тог срца које Томпсон не "лећи" уз пар песама ето њега опет, на жалост...