МУСЛИН ПОД ПРИТИСКОМ: Стигло протестно писмо из Хамбурга

Новости онлине

06. 10. 2017. у 14:31

МУСЛИН ПОД ПРИТИСКОМ: Стигло протестно писмо из Хамбурга

Славољуб Муслин и Филип Костић фото: Н.Параушић

У Хамбургу сматрају да Филип не треба да игра, ми сигурно нећемо да ризикујемо јер смо у доброј позицији. Међутим, разговарали смо са играчем и рекао нам је да је спреман да игра, изјавио је Муслин

Селектор Славољуб Муслин поред свих притисака око борбе за пласман на Мондијал бори се и са притиском спортског директора Хамбургера Јенса Тота.

Проблем је испао, наравно, око фудбалера ХСВ-а Филипа Костића, иначе стандардног члана прве поставе селекције Србије. Славољуб Муслин га је позвао и одвео у Беч, без обзира на његову повреду и прехладу.

Прочитајте још: Ајмо одмах на Мундијал


У Хамбургу сматрају да Филип не треба да игра, ми сигурно нећемо да ризикујемо јер смо у доброј позицији. Међутим, разговарали смо са играчем и рекао нам је да је спреман да игра, изјавио је Муслин.

Муслин је још јуче на конференцији за штампу у Бечу рекао да је Костић добро, да тренира пуним интензитетом, али да је проблем то што дуго није играо. Такође, новинарима је открио и да ће након последњег тренинга уочи утакмице донети коначну одлуку о томе да ли ће се ослонити на Костића против Аустрије.

Прочитајте још: "ОРЛОВИ" ОДРЕДИЛИ ПОСЛЕДЊИ ТРЕНИНГ ПРЕД МЕЧ СА АУСТРИЈОМ: Муслин крије карте (ВИДЕО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)