И поред тога што је Црвена звезда изгубила у Хумској и остала без трофеја ове сезоне стратег црвено-белих није био разочаран. Похвалио је играче на борбености, приказаној игри и истакао да је његов тим био бољи.

- Били смо бољи тим током целог меча, они су нападали из контри, онда смо примили гол из прекида. Имали смо шансе и заиста сам поносан као тренер на ове момке. Показали смо да смо ту. Нажалост нисмо узели трофеј, али треба да будемо поносни - поручио је Ђуровски за “Арену спорт”.

Потом се Ђуровски није појавио на конференцији у Хумској, већ је говорио на хитном обраћању медијима на стадиону "Рајко Митић".

- Честитам играчима, али не може да се игра против 12 играча. Играли смо добро, али није исто када вам судија уништи самопоуздање, не свира пенал и неке фаулове пре тога. Не знам докле ћемо овако догурати. Моје је да радим и ћутим, то је тачно, али има момената када треба рећи све - каже Бошко.

Није сигуран да ли ће остати на клупи црвено-белих.

- Показали смо да смо најбољи тим у земљи, не можете против Партизана да играте 90 минута исто као у првих 20 или 30 минута. Они су играли своју игру, ми смо свесно улазили у ризик и пружили изванредну партију која је добра за будућност клуба, са мном или без мене. Најбитније је да Звезда буде она права - поручио је Ђуровски.