КОМЕНТАР: Незналице

Арсеније Шошкић

03. 11. 2015. у 09:07

Отишао је Зоран Милинковић, стигао је Љубинко Друловић. И чини се да је сад још горе. Нико не може да заустави низ очајних представа Партизана

КОМЕНТАР: Незналице

СВЕЗНАЛИЦЕ или незналице? Зависи из ког угла се гледа, али по свему што се догађа црно-бели су ово друго. И играчи и они који воде (бившег) шампиона. Генерални директор Партизана Милош Вазура знао је шта ће да се догоди на мечу Црвена звезда - ОФК Београд, али зато појма нема шта је његов клуб снашло, због чега је већ почетком новембра у Хумску стигло “ледено доба”, са рекордних минус 19.

Отишао је Зоран Милинковић, стигао је Љубинко Друловић. И чини се да је сад још горе. Нико не може да заустави низ очајних представа. Незналице су и они који на терену из недеље у недељу брукају дрес који носе. Незналице су и они који су им дали могућност да носе дрес који не заслужују.

Утисак је да су веће, ипак, они који воде клуб. До пре неколико дана, до именовања Ивице Илиева за спортског директора, нико у врху црно-белих није имао баш никакве везе са струком! А у последњих годину дана одрекли су се најбољих, оних који су носили Партизан претходне сезоне до титуле. Прво нападачког тандема Лазовић - Шкулетић, затим Бранка Илића, Дринчића и Волкова. И онда су помислили да су фудбалски чаробњаци, да за “евро-два” могу да доведу играче које би веома брзо продали за милионе. Баш су се заиграли.

Нико није очекивао да ће ОФК Београд да победи Звезду, кад је газда клуба са Карабурме директор овог другог. Зато је Вазура “предосетио” да неће бити изненађења. Али није открио Америку. То сви знају, као што су донедавно годинама знали да је немогуће да баш Металац или Смедерево изненаде Партизан.

Генерални директор Партизана би, ипак, пре свега морао да зна ко је, како и за колико пара довео “појачања” у Хумску. Откуд толико бескорисних штопера. Зашто трећи леви бек постане централни везни играч. Кад то сазна, схватиће због чега му је екипа тако дубоко замрзнута.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

leon

03.11.2015. 13:32

@riki - Pa da u pravu si.... hvala Bogu da neko ima hrabrosti da napiše makar i nepotpunu istinu o Patlidžanki dok o Zvezdi piču i istinu i neistinu...

kaboom

03.11.2015. 14:20

Bravo majstore svaka cast. Pravo u metu. Ovako treba da izgleda svaki clanak, bilo da je online ili stampan, sa potpisom, direktan, bez okolisanja ili ulizivanja bilo kome. I Vazuri i Terzicu i svima....

MIODRAG

03.11.2015. 21:50

Svi pokazatelji govere da ce kriza potrajati do kraja tekuceg prvenstva i da ce se morati dosta pomuciti za neko mesto koje vodi u kfalifikacije za Evropu....!!!