ВЕЛИКИ скандал десио се овог викенда на фудбалској утакмици Српске лиге Исток у Трстенику између домаће екипе Прве петолетке и Темнића. Снимак на "Јутјубу", који се појавио, приказао је незапамћени инцидент после кога је, играч гостију Андрија Радовановић пао у кому.

У финишу ове утакмице после корнера и ваздушног дуела, Андрија Радовановић остао је да лежи, а онда га је, из ко зна којих разлога, домаћи фудбалер шутнуо у главу.

- Андрија је том приликом теже повређен. Остао је без свести, а његова реанимација трајала је десетак минута - рекао је за "Новости" Славољуб Благојевић, новинар и портпарол Темнића из Варварина. - После тога збринут је у локалној болници и пуштен је на кућно лечење.

Међутим, док се несрећном фудбалеру указивала помоћ, инцидент се распламсао.

Изнервиран и бесан, на терен је улетео Андријин брат Никола. Желео је да се обрачуна са силеџијом који му је шутнуо и повредио брата.

Али, нападач је убрзо постао "плен", пошто су фудбалери Трстеника заједно почели да га јуре и туку по терену. Никола је покушао да се спасе бекством, али су домаћи фудбалери успели да га оборе.

Умешали су се и играчи гостујуће екипе из Варварина, који су му помогли да побегне. Ни то није био крај. Док је бежао ка огради са друге стране терена, бесни домаћи навијачи су почели да га јуре. На крају је спас нашао код полиције.

* Ситуацију погледајте од 9.25 на снимку


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
*Коларов: Немам профил на Фејсбуку
* Џајић: Стамболић инсистирао да Ћиро преузме Звезду, Просинечки стигао као аванс на коме смо зарадили 15 милиона евра
* Дуг КК Партизан износи 6.504.530 евра
* Софо на излазним вратима звезде
* Пековић: Желимо још једног странца, али не смемо да се расипамо
* Новак започео 170. недељу на врху АТП листе и изједначио се са Мекинроом