ФК Доњи Срем: Претили су нам код промена делегата у Скупштини ФСВ

Д.С.Л.

23. 05. 2015. у 12:36

ФК Доњи Срем: Претили су нам код промена делегата у Скупштини ФСВ

Председник Доњег Срема Милан Алексић

Не плашимо се из разлога што од фудбала ништа нисмо узели него смо му дали здравље и новац за разлику од господе, истичу челници суперлигаша из Пећинаца
Челници Доњег Срема послали су фудбалској јавности Србије, како кажу последње саопштење, које се тиче расплета у суперлигашком такмичењу, у којем пише:


- Саопштење објављујемо изазвани понижавањем и вређањем достојанства нашег клуба, које се наставља срамотном изјавом господина Мракића, пулена господе из Београда, који су поставили и руководство Фудбалског савеза Војводине, на челу са господином Симовићем те сада управљају из Београда комплетним војвођанским фудбалом. Господин Симовић, господин Сантрач и остала буљумента имају задатак да руше председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића са функције, а за узврат добијају мрвице у виду функција у војвођанском савезу, који су сами обезвредили и у виду спашавања свог клуба од испадања из Суперлиге. Ми у Доњем Срему се не плашимо никога да кажемо оно што мислимо мада смо и ми били подвргнути претњама, а у вези промена делегата у Скупштини Фудбалског савеза Војводине.


Зашто се не плашимо? Не плашимо се из разлога што од фудбала ништа нисмо узели него смо само дали здравље и новац за разлику од горе наведене господе. Да се вратимо на чудесног господина Мракића, који је успео својом изјавом о криминалном суђењу Анђеловског да обесмисли бесмислено. Цела фудбалска јабвност коментарише тендециозно суђење Анђеловског током свих стотинак минута, па и неправедно досуђене пенале од којих се и сам Симовић стидео у корист Спартака, а на штету Доњег Срема.


Због људи који на овакав начин доживљавају фудбал и спорт уопште подижемо глас и молимо сву спортску јавност и људе који воле спорт да нам помогну у борби против таквих - каже се у саопштењу Доњег Срема.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

MR

23.05.2015. 13:44

A Zvezda Toyota na slici iza predsednika. Kada ste mogli protiv Zvezde da izvedete kombinovan sastav ovog proleca(pravdajuci ga time jer vas cekaju vazne utakmice za opstanak) a protiv Partizana da ginete na terenu i ulazite u svadju i fizicki sukob sa rukovodstvom Partizana(jer su te Aleksicu pitali hocete li ovako angazovano igrati i protiv Zvezde) onda sad lepo u drugu ligu. Dr Terza vas je ispalio samo tako. Sad kukajte koliko vam je volja.

Mile

23.05.2015. 14:11

E pa gospodo iz Donjeg Srema samo da vas podsetim na period kada su vasi sadasnji funkcioneri bili u Vojvodini sta ste radili i kako ste nameštali utakmice i kako ste prošle godine ostali u ligu. To ste zaboravili