Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић најавио је да ће у утакмици против Борца у Чачку у 30. колу Суперлиге наступити знатно подмлађен састав.

- Желимо да промовишемо неке нове клинце, два кадета нападача Милоша Кукоља и везног Јована Нишића, као и годину дана млађег Страхињу Бошњака, који игра левог штопера. Није лако мотивисати екипу, што је било видљиво против Напретка и Новог Пазара. Борац је добар тим, који жели да избегне бараж и неће бити лако - рекао је Милинковић на конференцији за међе на стадиону у Хумској.

Милинковић је потврдио да ће утакмицу због повреде пропусти Владимир Волков и Немања Којић, док су због обавеза према репрезентацијама одсутни Андрија Живковић, Иван Шапоњић и Дарко Брашанац.

- Шапоњић и Живковић су отпутовали на Светско првенство на Новом Зеланду, док смо Брасанцу дозволили да се одмори пред шампионат Европе за младе у Чешкој – рекао је стратег шампиона, додавши да је екипи тешко пао пораз од Чукаричког (1:0) у финалу Купа Србије у среду.

- Тренутак није баш најбољи и гледаћемо да извучемо поуке. У четвртак је у свлачионици био мук и није лако мотивисати екипу после тога. Тешка је Партизанова мајица - закључио је тренер црно-белих.

Утакмица последњег кола Суперлиге између Борца и Партизана игра се у недељу од 17 часова на стадиону крај Мораве.