ДОЊИ Срем је наставио са прозивкама на рачун ФСС и председника ФС Војводине у најновијем саопштењу, у којем се између осталог каже:

"Никоме не смета то што је Драган Симовић, председник и ФС Војводина и ФК Спартак, као и да је потпредседник ФС Војводине судија Дејан Сантрач. Па ваљда га је Симовић бирао у свој тим, онда иде услуга за услугу!

Како да реагујеш на изјаву председника ФСС, да ако хоћеш поштено и коректно суђење, треба делегирати Мажића и Глођовића, а викендом се игра осам утакмица Суперлиге? Протеклог викенда било је договорено неколико утакмица Суперлиге.

У последњем колу Суперлиге биће договорено најмање три утакмице. У Првој лиги Србије три утакмице нису регистроване из последњег кола због сумњи о намештању. Биће оне регистроване, не брините. Јер не постоји никаквих "доказа", а сви све знају унапред. У свим нижим лигама Србије договара се огроман број утакмица, сви то знају и навијачи и службена лица и функционери, па опет ништа. И биће увек ништа док сви ми заједно са фудбалом у Србији не постанемо ништа.