Петрић тренер Синђелића

ДЛС - Б. ИЛИЋ

уторак, 06. 01. 2015. у 08:12

Петрић тренер Синђелића
Легендарни ас Партизана свој нови изазов пронашао на клупи београдског прволигаша са Душановца. Пред некадашњим тренером Бежаније задатак да „орлићима” обезбеди опстанак

Гордан Петрић, бивши ас Партизана, нови је шеф стручног штаба Синђелића, пише “Спорт”. После споразумног прекида сарадње са Јованом Станковићем, руководство прволигаша са Душановца је одлучило да ужарену клупу повери Петрићу, коме ће у раду помагати Ђорђе Васић, са којим је радио у Бежанији, а био је и помоћник у репрезентацији Љубинку Друловићу.

- Са Петрићем имамо договор да екипу предводи до краја пролећног дела првенства. Одлучили смо се за младог, амбициозног тренера и његовим именовањем ћемо поред играча на позајмици из суперлигаша Чукаричког, приволети и неке квалитетне и искусне играче из других клубова а све у циљу да због не тако сјајне ситуације задржимо прволигашки статус - образложио је, за “Спорт” ову одлуку спортски директор „орлића” Дарко Рамовш.

Као што је било предвиђено, нови стратег ће обавити прву прозивку и упознавање са својим новим изабраницима 19. јануара, на дан Богојављења.

- На позив Дарка Рамовша и Владимира Матијашевића, спортског директора Чукаричког, пошто је Синђелић филијала „брђана”, одлучио сам да преузмем Синђелић. Уписао сам за профи лиценцу и моћи ћу да шест месеци предводим екипу, а поготово што нећу мрдати из Београда - каже Петрић.

Легендарни ас је свестан ситуације у којој се клуб налази.

- Што се тиче мог новог клуба, који је у незавидној ситуацији, опстанак понајвише зависи од играчког кадра са којим ћу радити и људима који воде клуб - рекао је у телефонском разговору нови фудбалски стратег прволигаша са Душановца Гордан Петрић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације