Помоћник Славена Билића тренера Бешикташа Никола Јурчевић је најавио долазак око 2.000 навијача у Београд. А како је кренуло чини се да ће турски црно-бели имати много већу подршку у Хумској на сутрашњем мечу Лиге Европе против Партизана.

Још од уторка су кренули да пристижу симпатизери противничког ривала из Призрена (навијачка група Картала), Новог Пазара... Све неодољиво подсећа на предигру меча између Србије и Албаније, али надамо се да овог пута неће доћи до прекида меча.

Чак и једна фотографија, која је међу првима осванула на друштвеним мрежама, где се неколико симпатизера Бешикташа сликају испред стадиона Партизана са заставом свог клуба је била скоро па идентична увертира за Албанију.

Поред симпатизера Бешикташа из региона на аеродром “Никола Тесла” је стигла и група навијача из Истанбула Чарши Бешикташ (највећа навијачка група у Турској) и нема сумње да ће бити вруће у четвртак у Хумској.

Једино позитивна околност је чињеница да је баш четвртак резервисан за регистровање квалификационе утакмице између Србије и Албаније, па и у случају неког већег инцидента то не би утицало на репрезентативни фудбал.

Навијачи Бешикташа на аеродрому Никола Тесла