КАКВА предигра фудбалског спектакла који се игра у недељу у Београду. Дик Адвокат тада дебитује против Француске, а исте селекције у омладинској конкуренцији у четвртак ће се сударити у Суботици од 16.30 на градскком стадиону. На старту традиционалног, 21. меморијалног турнира "Стеван Ћеле Вилотић" Србија коју води Иван Томић намериће се на вршњаке из Француске. "Орлићи" на "петлиће", па ко издржи...

Дечаци рођени 1996. године окупили су се пре два дана у Суботици, која ће од 4. до 8. септембра бити домаћин једног од најјачих омладинских фудбалских турнира у овом тренутку. Поред Србије и Француске, на меморијалу учествују још Мађарска, Белгија, Израел и Украјина.

- Овај турнир који је одавно сјајна традиција и окупља врхунске селекције. Мени ће да послужи као прилика да се што боље упознам са играчима, а и они с мојим стилом рада. Нажалост, нисмо сви на окупу, али желимо да видимо где смо пре старта квалификација за Европско првенство које се играју код нас у октобру, када ће нам ривали бити Италија, Јерменија и Сан Марино. Јачег ривала на старту турнира у Суботици нисмо могли да добијемо. Сви играчи су се одазвали позиву, здрави су и видим да имају велики мотив да покажу свој квалитет. Радујем се што ће и публика уживати у добром фудбалу - каже селектор Томић.

Планирано је да се на турниру одигра девет мечева на чак шест стадиона. У суботу, такође од 16.30 Србија игра са Украјином у Врбасу, а у понедељак се играју мечеви за коначан пласман.

СПИСАК

Гoлмaни: Вaњa Милинкoвић-Сaвић (Вoјвoдинa), Бoрис Рaдунoвић (Рaд), Филип Мaнoјлoвић (Црвенa звездa).

Одбрaнa: Милaдин Стевaнoвић, Мирoслaв Бoгoсaвaц (Пaртизaн), Злaткo Иличић, Милoш Брaјoвић, Милoш Стoјaнoвић (Црвенa звездa), Бoјaн Чичa, Никoлa Бaњaц (Спaртaк), Срђaн Бaбић (Вoјвoдинa), Милaн Гaјић (ОФК Беoгрaд),

Срединa теренa: Дaнилo Пaнтић, Сaшa Лукић (Пaртизaн), Aлексaндaр Десaнчић, Лукa Лукoвић (Вoјвoдинa), Душaн Живкoвић (Црвенa звездa), Немaњa Михaјлoвић, Ђoрђе Денић, Милoш Чудић (Рaд).

Нaпaд: Немaњa Рaдoњић (Пaлермo), Ивaн Шaпoњић (Пaртизaн), Лукa Белић (ОФК Беoгрaд).