Разочаран, љут, нервозан... Саво Милошевић, бивши ас Партизана, сада директор репрезентативних селекција ФС Србије, смогао је снаге после утакмице са АЕЛ да прозбори само следеће:


- За ово нема речи!

Члан Управног одбора црно-белих Драгољуб Вукадиновић је навео да је екипа из Хумске играла без бконцепције...

- Погрешна селекција тима. Требало је нешто променити током лета, јер, ово смо видели и прошле године - сматра Драгољуб Вукадиновић.

Потпредседник Партизана Бранко Ружић каже да бољи тим иде даље.

- Бољи тим иде даље. Наша концепција је на младом тиму и због тога смо, очигледно, платили цех неискуству за овакве утакмице. Истрајаћемо на таквој концепцији, а докле ће нас то одвести, видећемо...

ЈОВИЧИЋ: НОБЈАШНЈИВО ЛОШЕ
- Лоше, необјашњиво лоше. Кипрани иду даље заслужено - коментар је Милета Јовичића, потпредседника Партизана.

СТОЈИЋ: НЕМА КВАЛИТЕТА
- АЕЛ је осредњи тим на Старом континенту, али је и такав био много бржи, експлозивнији од Партизана, који је деловао као млади тим неког европског клуба - истакао је Ранко Стојић, први човек Рада. - У Хумској је, видело смо то, урађена лоша селекција. То није квалитет за Европу.

ПЕТКОВИЋ: САМО ЛАЖНА НАДА
- Вероватно су многи у последњих седам дана мислили да ово не може да се деси, али, десило се и то је, нажалост, била реалност Партизана у 180 минута надметања са Кипранима - истиче Илија Петковић, бивши вођа националног тима. - Наш првак је читав сат у реваншу играо са играчем више, можда би било боље да је остало 11 на 11, домаћин је добио лажну наду да може да уради нешто. Не може! А, зашто? Зато што је играо против знатно бољег, организованијег, експлозивнијег ривала, зато што ниједанпут није запретио, зато...