Нова 22 кандидата за профи лиценцу

В. Т.

03. 03. 2012. у 11:21

Нова 22 кандидата за профи лиценцу
Полазници који се налазе на коначној листи су дужни да до 30. априла уплате 250.000 динара, а уколико неко од њих одустане од школовања, њега ће заменити кандидат са резервне листе
КРЕЋЕ нова школска година за кандидате који желе да добију тренерску Профи лиценцу. Управни одбор школе за тренере ФСС усвојио је коначну листу на којој се налазе 22 имена, од 100 пријављених.

Конкурс је водила комисија, која је обавила бодовање по четири основа и на крају се дошло до коначног списка, на којем је и неколико познатих фудбалских имена, бивших играча, па и репрезентативаца.

Полазници Школе за тренере ће бити: Дејан Говедарица, Милан Стојаноски, Горан Туфегджић, Драган Антић, Зоран Говедарица, Милош Јоксић, Золтан Сабо, Милош Миљанић, Спасоје Јелачић, Вања Радиновић, Предраг Ерак, Војо Ћалов, Ненад Ванић, Саша Штрбац, Душан Кљајић, Ненад Лалатовић, Зоран Поповић, Радован Радаковић, Милош Веселиновић, Александар Веселиновић, Драган Грчић, Небојша Милошевић.

На списку резерви су Чеда Матић и Бранко Војиновић.

Полазници који се налазе на коначној листи су дужни да до 30. априла уплате 250.000 динара, а уколико неко од њих одустане од школовања, њега ће заменити кандидат са резервне листе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Mjau-rinjo

03.03.2012. 23:49

@MAre - Hahahahahahaa aaaa..... Bravo!!! Ko ne položi, zna se kako se polaže. Tako što se polOži ruku u džep i izvuče evriće... xexexee....