Бора Дугић представио нови албум

С. Д.

уторак, 29. 11. 2011. у 20:59

Бора Дугић представио нови албум
Маестро на фрули у уторак је у холу РТС представио нови албум под називом „Заувек и после“, који је снимљен у Нјујорку
МАЕСТРО на фрули Бора Дугић у уторак је у холу РТС представио нови албум под називом „Заувек и после“, који је снимљен у Нјујорку. О уметничком раду врсног инструменталисте у име „ПГП РТС“ говорио је Драган Илић Илке, истакавши да Дугић спада у ред ретких људи који су прави представници нашег уметничког бића. Присутнима су се обратили рецензент албума Бранка Оташевић, редитељ Нена Кунијевић, композитор Корнелије - Бата Ковач и други. Бора Дугић је истакао да је све оно што је могао да каже речима, одлучио да каже на много лепши начин - музиком.

- Кад размишљам о свом путу, увек размишљам о судбини, јер вас судбина увек чека на путу који сте хтели да избегнете - рекао је Бора Дугић, кога су присутни поздравили громогласним аплаузима. - Срећа је када сањате и када вас се снови остваре, а још је већа срећа ако дуго живите, па вам се многи снови остваре. Када год су ме питали која ми је била најбоља одлука у животу, одговарао сам да је то да постанем музичар. Али, ако би ме питали која ми је била најгора одлука, одговорио бих исто. Ја сам као Дон Кихот, он се борио са ветрењачама, а ја сам се борио са ваздухом у једној цеви, који сам покушавао да обликујем и пошаљем као поруку.

Бора Дугић је пред окупљеним пријатељима и колегама одсвирао композицију са новог диска „Зов за недостижном лепотом“. Промоцији албума присуствовали су Мерима Нјегомир, Миша Мијатовић, Зоран Живановић Жика, из „Зане“, Горан Диме, Мари Мари и други.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације