Нина Радуловић: Лека мази, тата пази

М. АДЖИЋ

17. 03. 2011. у 21:12

Водитељка Нина Радуловић и глумац Бранислав Лечић очекују принову 7. априла. Прижељкујем девојчицу, али радоваћу се и дечаку

ЛЕПА водитељка Нина Радуловић и њен супруг глумац Бранислав Лечић нестрпљиво очекују 7. април, када ће постати родитељи. Мада је у деветом месецу трудноће, заштитно лице емисије “Ексклузив” на Првој телевизији каже да ових дана не мирује већ нон-стоп цуња по граду у потрази за стварима за бебу.


- Почела сам да бројим дане по томе колико још имам ноћи да преспавам у континуитету - каже кроз смех на почетку разговора за “Новости” будућа мајка Нина Радуловић. - Упркос томе, једва чекам да се упознам са бебом. Радујем се слатким мукама које ће ми донети улога мајке.

* Зашто сте одлучили да не сазнате пол детета? Да ли вам је свеједно или као свака жена прижељкујете девојчицу?

- То и није била само наша одлука, већ и стицај околности. Положај бебе је био такав да нам није дозволила да видимо ког је пола. Нисмо ни били превише радознали јер смо свесни да доктори неретко греше, па је већа штета ако сте се на једно припремили, а добили друго. Није ми јасно зашто ми то питање најчешће постављају, јер до пре неколико година то није ни било могуће знати. Прижељкујем девојчицу, али радоваћу се и ако буде дечак. Имаћу, надам се, још дечице.

* Размишљате ли о именима?

- Да, али смо још неодлучни. Неколико имена је у оптицају, сва су на слово “л”.

* Да ли сте били захтевна трудница, по принципу да су вам се јели кисели краставчићи у пола ноћи, или је Лека у том смислу био поштеђен?

- Нисам имала посебне захтеве. Имала сам фазе кад сам више уживала у слаткишима, па у воћу, а сад сам у оној када мање једем. Изузетно ми је била потребна Лекина пажња и топле љубавне речи. Кад сте у другом стању, улога мушкарца је важна, а њему она најбоље стоји.

* Ко вам даје трудничке савете?

- Душебрижника има много, а добрих савета никад доста. Верујем да све савете треба чути, али не и уважити. Много тога вас у трудноћи параноише, а то стање не трпи страх већ искључиво спокојство и мир. Ипак је то физиолошко стање. Највише сам слушала савете лекара, јер су најмеродавнији.

* А ко вас највише мази ових дана?

- Сви. Породица једва чека да се појави мали човек, а пошто сам ја та која ће се око тога помучити, очекујем да сви буду пажљиви што је ближи тај дан. Мама ми помаже у кући, Лека ме мази, а тата ме пази.

* Јесте ли увежбали кулинарске способности?

- Донекле. То је уметност која се развија током целог живота. Уметничка сам душа, а и Лека је, тако да - уколико нам дођете на вечеру, пријатно ћемо вас изненадити (смех).

* Планирате ли после порођаја да узмете годину слободно или размишљате о брзом повратку пред камере?

- Волим да планирам, али чини ми се да је овај моменат у животу најтеже испланирати. Размишљам, ипак, по реду. Прво да се роди дете, па да се опоравим, а онда ће се на списку обавеза наћи и остале ствари. Увек сам била посвећена послу, тако да је то прва ствар о којој ћу мислити после порођаја. Радујем се што бржем повратку на Прву телевизију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Coa23

17.03.2011. 23:30

e Nina ajd idi leci se... kad vidim kako izgledaju na ovoj slidzi ,sta bi drugo mog'o reci nego...bolesnici!!!!!!!

Kaya

02.04.2011. 19:26

Boooze, koliko ste ljubomorne na njihovu srecu! Neka je sa srecom najvecem smekeru Beograda i njegovoj bozanstvenoj zeni! Samo napred...Ne opterecujte se ovim iskompleksiranim ljudima i njihovim komentarima!