Србин пронађен мртав у Чикагу: Пронашли га за воланом, иза себе оставио троје деце

NovostiOnline

05. 11. 2019. у 17:13

Србин пронађен мртав у Чикагу: Пронашли га за воланом, иза себе оставио троје деце

Милош Немец Facebook

Милош Немец, рођен у Београду, отац троје деце, је изненада преминуо у 44. години живота
Милош Немец, рођен у Београду, отац троје деце, је изненада преминуо у 44. години живота. Њега су јуче мртвог пронашле колега за воланом камиона на једном аутопуту.

Милош, који већ дужи низ година ради као професионални возач, кренуо је на пут, као толико пута до сада, али није успео да истовари туру и изврши свој последњи задатак.

Према првим информацијама, његово срце није издржало напоре којима је било изложено у последње време. Борећи се да заради новац и обезбеди породицу, супругу и две ћерке у Америци, али и ону која је остала у Србији, Милош Немец је, према казивању пријатеља, даноноћно возио, данима остајао на путу, без редовног сна и одмора. По свему судећи, такав живот на крају је узео данак.

Милош је био омиљен у друштву, поштован од колега и послодаваца, одани навијач Црвене Звезде и човек који је знао да помогне другома у невољи. На жалост, кобнога јутра њему није имао ко да помогне.

Иза себе је оставио три малолетне ћерке, једну која живи у Србији и две у Америци.

Његови пријатељи јуче су покренули кампању за прикупљање новца не би ли се се финансијски помогла његова деца и породица, али и обавио транспорт посмртних остатака у Србију, где би требало да буде сахрањен.serbiantimes.info

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Maja M

05.11.2019. 18:13

Svi mi Koji smo u Tudjini radimo kao Stoke Da bi imali Pristojan Život. Život na Zapadu nije Lak . Saucesce familiji.

Marko

05.11.2019. 19:54

Tuga, neka pociva u miru. Nazalost sve je vise ovakvih slucajeva, ima nas na hiljade iz Srbije koji radimo ovaj posao i samo mi znamo koliko je tesko, pretesko

* КОМЕНТАР *

05.11.2019. 21:01

Саучешће породици, почивај у миру људино!!!

Nebojša

05.11.2019. 22:48

E dragi moji to je zivot kakav se vodi u svetu, trka za parama do smrti ili da zaradite pare da biste ih posle dali lekarima za zdravlje kojeg vise nema. Da tako rade ovde imali bi bolji zivot. Tragedija na zalost.

Hm

07.11.2019. 15:37

@Nebojša - Svi kukaju, a malo njih se vrati... I ovde u Srbiji se živi i niko nije umro od gladi.Saučešće porodici

Ролекс.

05.11.2019. 23:46

Нек му је покој души.Деци треба помоћи да се организује некако.То би могли његови пријатељи из Чикага.Помозимо колико се може.

Миро Марковић

12.12.2019. 03:48

Нема тачних података, али у иностранству приближно живи и ради преко 3,5 милиона Срба. Пола становништва се већ иселило. Ако се настави исељавање истом брзином, најмање кроз пет година ћемо имати већи број Срба изван него у унутар Србије. Најспособнији се исељавају не зато што је Србија сиромашна земља, што има лошу климу, или што Србију мрзе. Не! Људи беже од корумпираних владајућих мафијаша, незакоња, неморала и свакодневног лоповлука. Ово је жива истина. Србијо, востани!