Напад у Скопљу: Експлозивном направом на пекару потпредседника ВМРО-ДПМНЕ

Танјуг

21. 06. 2020. у 13:47

Напад у Скопљу: Експлозивном направом на пекару потпредседника ВМРО-ДПМНЕ

Depositphotos

Потпредседник македонске опозиционе ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски објавио да је током ноћи бачена експлозивна направа на пекару његове породице у Скопљу, а нико није повређен
Потпредседник македонске опозиционе ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски објавио је да је током ноћи бачена експлозивна направа на пекару његове породице у Скопљу, а нико није повређен.


Високи функционер највеће опозиционе партије у Северној Македонији је у посту на Фејсбуку то протумачио као поруку пред почетак предстојеће предизборне кампање за парламентатарне изборе, која треба да га препадне и поколеба, преноси Радио Слободна Европа.


"Својеврсна пироманска традиција се продужава, након што је у току избора 2017. избио пожар у мојој кући. Порука коју ми шаљу пред почетак кампање сама се исписује, али одговор је да ме нећете поколоебати или уплашити", написао је Мисајловски.


Полиција је саопштила да је је ноћас у 03.40 часова пријављено да излази дим из пекаре чији је власник Б. М. (62) и да се претходно чула експлозија.


Прочитајте још: ВМРО-ДПМНЕ: Заев се хвали подршком грађана, а бежи од избора


У саопштењу се наводи да су по доласку на место догађаја полицајци видели да су врата потпуно извађена из лежишта и да је направљена материјална штета, па да зато постоји сумња да је реч о подметнутој експлозивној направи.


Полиција каже да нико није повређен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације