Прете Србима вешањем: У Загребу испред вртића осванула нова језива порука (ФОТО)

Тањуг

недеља, 14. 06. 2020. у 11:24

Прете Србима вешањем: У Загребу испред вртића осванула нова језива порука (ФОТО)

Фото: Твиттер/Srpsko narodno vijeće

У Загребу се за само неколико дана појавила и трећа претећа порука упућена Србима
Српско народно веће објавило је на свом Твитер профилу фотографију графита на којем је нацртано дрво са обешеним људима, а уз то је написано „Serbian family tree“ (Српско породично стабло).

​„Какви узори таква младост. Не можете прећутати партизански отпор фашизму у образовању, у политици, у уништавају споменика... а онда очекивати храбре генерације“, написало је Српско народно веће на свом Твитер налогу.

Портал „Индекс“ преноси да им је фотографију графита послала читатељка и да се графит налази у Чавоглавској улици код дечјег вртића.

Она га је фотографисала у суботу поподне, али га је уочила још 10. јуна.Ово је од четвртка трећа претећа порука у Загребу.

Прво су у четвртак млади „Бед Блу Бојси“ истакли транспарент на којем је прећено силовањем српским женама и деци, а синоћ је Српско народно веће на свом Твитер профилу објавило слику из Загреба на којој се види претећа порука Србима.

„У Вуковару хрватскоме граду, граду многи четници су оставили браду. Све ћемо вам прсте сломит’, а не само три. Уби Србина“, пише на зиду уз зграду у загребачком кварту Боровју.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Radovan

14.06.2020. 15:36

Srbi su ih dva puta dovodili medju ljude i normalan svet , a kakve smo budale i treci cemo put.

Ero

15.06.2020. 00:13

Kad cujem da neki Srbi idu poslije svega na godisnji odmor u Hrvatsku, tacno mi daodje da povratim!