Изазвао ДВА УДЕСА са 4,07 промила

Novosti Online / В.Митрић

недеља, 24. 05. 2020. у 11:12

Изазвао ДВА УДЕСА са 4,07 промила

Илустрација / Фото: Depositphotos

Полиција у Источном Сарајеву, јуче је ухапсила М.В. из Источне Илиџе који је у једном дану изазвао два удеса, а установљено му је присуство алкохола у проценту 4,07
Полиција у Источном Сарајеву, јуче је ухапсила М.В. из Источне Илиџе који је у једном дануизазвао два удеса, а установљено му је присуство алкохола у проценту 4,07 промила по килограму, речено нам је у полицији.


Први удес изазвао „Голфом“у месту Доњи Которац, општина Источна Илиџа, ударивши аутомобилом у стуб ограде и рекламни пано угоститељског објекта, после чега се удаљио са места догађаја. Након тога, је у месту Војковићи, општина Источна Илиџа,прешао у леву саобраћајну траку и остварио контакт са аутомобилом марке Рено, којим је управљало С.С. из Сарајева.


У обе саобраћајне незгоде наступила је материјална штета. ВозачуМ.В. издати су прекршајни налози у складу са почињеним прекршајима из Закона о основама безбедности саобраћаја на путевима БиХ.


-Полицијска управа Источно Сарајево апелује на возаче да не учестују у саобраћају под дејством алкохола, као и на све остале учеснике у саобраћају да поштују законске прописе, како би властиту безбедност и безбедност других подигли на већи ниво -кажу у полицији, после овог, заиста, драстичног случаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације