Бар - Шта је био разлог да млађи брат ножем ранио старијег у пределу трбуха, у понедељак вече у црмничком селу Трново уврђују истражитељи на лицу места.


Старији брат П.П. (72) хитно је пребачен у Клинички центар Подгорица, након што му З.П. (61) нанео убодне ране ножем. Пре него што су рањеном указали лекарску помоћ и транспортовали га у Клинички центар, полиција је морала да савлада осумњиченог за кривично дело који је под опсадом држао породични објекат, наоружан ловачком пушком.


Из Управе полиције су саопштили да је дежурна служба Центра безбедности Бар обавештена да је у селу Трнова у Црмници након краћег вербалног конфликта дошло до употребе хладног оружја – ножа”.


-З.П. (61) је, како се сумња, ножем нанео убодну рану П.П. (72) у пределу абдомена и након почињеног дела није дозвољавао да се оштећеном укаже прва помоћ. Осим тога он је био наоружан – ловачком пушком и претио да ће је употребити уколико се полицијски службеници приближе, наводи се у саопштењу Управе полиције.


Користећи непажњу З.П. службеници барске полиције су пришли објекту у којем су се налазили осумњичени и оштећени, онеспособили З.П. и лишили га слободе “користећи физичку снагу и средства везивања”.


Рањени П.П. је транспортован у КЦЦГ на указивање лекарске помоћи.


Према сазнањима Новости, на лицу места се врши увиђај и о догађају је обавештен надлежни Виши државни тужилац који се изјаснити о квалификацији кривичног дела.