Скандал у Колашину. Оно што се данима скривало, избило је на видело. У среду због недостатка лож уља неће бити наставе у ОШ ,"Ристо Манојловић", СМС,"Браћа Селић" и Школи за основно музичко образовање!

- Разумемо да покушавате оправдати чињеницу да сте реакцију у виду набавке лож уља потребног за грејање колашинских учионица покренули тек након нашег саопштења али то никако не умањује одговорност за хладне учионице свих ових дана. Важно је посебно истаћи и то, да су без грејања и деца у вртићу, што додатно показује ниво одговорности и степен ваше хуманости. Такође, ово је већ друга година за редом у којој се јавља исти проблем грејања учионица, саопштила је у уторак вече Демократска Црна Гора, која је овај проблем "сервирала" јавности у Црној Гори.

-Осим покушаја да се не чује критика и јавна реч, ни једном реченицом није оповргнура наша тврдња, напротив, додатно је Министарство просвете признало да ово није проблем само Колашина већ и осталих градова на северум што је поражавајуће. Демократе су увек указивале и указиваће на све оно што је оправдано и смислено, а брига о нашој деци једино је бесмислено по логици министра Шеховића, кажу Демократе, поводом скандала у Колашину.