БАРСКА полиција расветлила је убиство у покушају које се догодило пре 10 десет дана у насељу Илино под неуобичајним околностима.

- Полиција је кривичну пријаву поднела против Б. Ј. (35) из Подгорице због сумње да је 17. фебруара ове године извршио кривично дело убиство у покушају на штету М. В. (35) из Даниловграда. Како се сумња, Б.Ј. је нанео убодну рану у пределу стомака оштећеном М.В. док су се налазили у стану трећег лица, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Са догађајем је упознат надлежни тужилац који је квалификовао дело. Због сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају за Б.Ј. је расписана локална потрага.

Прочитајте још - Случајно пуцао и усмртио пријатеља

"Новости" сазнају од извора блиских истрази, да је разлог боравка Подгоричанина и Даниловграђанина у Бару био посао, али за сада остаје неразјашњено зашто је оштећени првобитно полицији утврдио да се сам повредио.

Наиме, радник из Даниловграда је полицији казао да се самоповредио тако што се набо на ограду док је радио. Његову причу "потврдио" је наводни очевидац.

Међутим, оперативним сазнањима полиција је дошла до сазнања да се ради о убиству у покушају те да је рана настала убодом ножа од стране дугог лица. Мотив убиства у покушају за сада није познат.