ПРОТИВ З.Г. (40) из Бијелог Поља, настањеног у Гетеборгу, Шведска, поднета је кривична пријава због основане сумње да је извршио кривично дело дечија порнографија, саопштено је из Управе полиције.

Случај је полицији пријавила М. Г., мајка малолетне девојчице наводећи да је њена кћерка путем друштвених мрежа са СИМ картице иностраног мобилног оператера добијала поруке компромитујућег и претећег садржаја као и фотографије експлицитног садржаја.

Прочитајте још - Првог пута су ПИЛИ ВИНО, па се не сећа, ХОРОР се догодио још два пута: Нови детаљи пријаве за обљубу девојчице (13) у Крушевцу

"Након предузимања мера и радњи из надлежности Управе полиције, оперативним радом и сарадњом са другим безбедносним службама, дошло се до података о лицу које је власник СИМ картице иностраног мобилног оператера са које су упућиване поруке и фотографије непримереног садржаја, а за које се сумња да је извршио кривично дело дечија порнографија.

Утврђено је да се ради о З.Г. из Бијелог Поља, који је настањен у Шведској и против њега је поднета кривична пријава, пише у саопштењу полиције.