У водама Венецуеле на броду Ареса заплењено је укупно пет тона кокаина и ухапшени су црногорски држављани, саопштено је из Управе полиције. Како јављају шпански медији товар је требало да оде у Грчку.

Појавиле су се фотографије и снимци ухапшених кријумчара, међу којима су и Црногорци. На фотографијама се види да је полиција извадила запаковану дрогу, а целу луку су надлетали авиони.

Како је раније данас саопштено из Управе полиције Црне Горе, поступајући по информацијама које је су они упутили партнерским службама Велике Британије, у водама Венецуеле, у Аруби реализована је велика међународна полицијска акција у којој је на броду "Ареса" за сада заплењено више од једне тоне кокаина."Брод 'Ареса' је лоциран и опсервиран целом рутом пловидбе дуж Јужне Америке, са посебним мерама надзора при сваком уласку и изласку из лука. Након добијања оперативног податка да је кокаин 'убачен' на 'Аресу' Морнарица Краљевине Холандије је у Аруби пресрела брод и започела детаљан претрес који је и даље у току", саопштено је из полиције.