Брајан Брковић, дукљански фанатик, како се и сам представља, врло је ангажован у Србији у последње време! Јевремов унук и син Балшин, као новосадски студент, био је један од организатора протеста 1 од 5 милиона, написао је на свом Фејсбуку Владимир Вуковић, својевремено главни уредник српског портала Принцип у Подгорици!


- Неодољив је утисак, да где год треба попљувати Србију, ту је млађани Брковић! Србија је таква, прима отворена и чиста срца све људе али врло често јој се то обија у главу! Зато је лековито посведочити овако, када већ Јевремово унуче даје повода и има амбицију да се бави јавним послом и активно улествује у друштвеним процесима, тврдим без покрића! Осећам обавезу да када је Балшин син Брајан већ изашао из анонимности и студентске собе напишем ово уз чињеницу да ако је већ револуционарног духа, ту енергију за почетак просипа по Подгорици и овде покуша да направи друштво бољим а не да као заклети дукљанин учи грађане Србије демократији и ка што видите у најави Зрењанинцима прави идеолошко-еколошке паралеле! За све оне који ће ми можда приговорити да само напишем – јесте, циљ ми је да Брајана дисквалификујем, написао је Вуковић.


Јевремов унук му је одговорио:

-Ајмо пријава за овог човека. Чуш пљује Србију. Друже ово је борба до гуше да Србија опет продише од злодуха попут тебе који се баве стигматизацијом, корупцијом и криминалом. Како се ти бориш против тога? Тастатура ратници за вас црвени картон и клупа за хлађење.


Фото: "Новости"


Новости“ су контактирале Владимира Вуковића који каже да га је иритирало то што се читава породица Брајана Брковића куне у лојалност дукљанској Црној Гори.


Прочитајте још: И Јеврем Брковић у ЦАНУ


-То сазнање само по себи не би било проблем, али њихов однос према Србији јесте. Да иронија буде већа, сви су уточиште проналазили и проналазе у мрској Србији. У Србији се боре против диктатуре, а на исту се у родном им Монтенегру праве аутистични. Пљују по Србији, а студирају на њеном Универзитету. Боре се против митоманије, а креирају мистификовану и алтернативну историју Црне Горе на темељима некаквог дукљанства. Заговарају грађански концепт државе а читав један национални корпус у Црној Гори називају „анахроним, ретроградним и рушилачким“. Говоре о црногорском поштењу , а сами.Хм, боље да се уједем за језик - каже Вуковић.