Утврђено да је Синђелић лагао у вези наводног покушаја тероризма: Кнежевић предочио прелиминарни извештај експерата Савета Европе (ВИДЕО)

Танјуг

четвртак, 20. 02. 2020. у 16:15

Утврђено да је Синђелић лагао у вези наводног покушаја тероризма: Кнежевић предочио прелиминарни извештај експерата Савета Европе (ВИДЕО)

Саша Синђелић / Фото С. Т.

Кнежевић је рекао и да су известиоци навели да је 2016. био "монтирани политички процес" и „да се констатује да је Саша Синђелић лагао“

Један од лидера опозиционог Демократског фронта (ДФ), Милан Кнежевић, предочио је новинарима део прелиминарног извештаја експерата Савета Европе, који су утврдили да је Саша Синђелић, сведок сарадник у поступку за покушај тероризма у Црној Гори, лагао.


Кнежевић је новинарима прочитао део у коме се наводи да "су хапшење од стране полицијских снага и притвор (Небојши) Медојевића извршени, а да му није скинут имунитет"


Тиме је, казао је Кнежевић, потврђено да је стављање у притвор на два месеца њега и Медојевића било противуставно за шта нико није одговарао.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Уз јаке мере обезбеђења, Саша Синђелић изручен у Загреб


Кнежевић је рекао и да су известиоци навели да је 2016. био "монтирани политички процес" и „да се констатује да је Саша Синђелић лагао“.


„То потврђује да је ДФ у праву када смо саопштили да је Миливоју Катнићу из Србије стигао документ који обара пресуду за државни удар. Сличан документ је дошао и до Парламентарне Скупштине СЕ. Позивамо Катнића да објави документ који је добио“, рекао је Кнежевић, пренели су подгорички медији.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације