Уплашио сам се за живот унука: Деда пуцао у младића, метак завршио у унуковом срцу, после трагедије сакрио пиштољ

М. С.

19. 02. 2020. у 07:15

Уплашио сам се за живот унука: Деда пуцао у младића, метак завршио у унуковом срцу, после трагедије сакрио пиштољ

Плав, Фото Википедија

Омер је покушавао да раздвоји унука и суграђанина Мухамеда Цириковића (28) у кога је пуцао

ПЛАВЉАНИ су у шоку после трагедије у којој је Омер Хусеновић (76) убио унука Русмира Хусеиновића (29). Несрећи је претходила кафанска свађа око певачице, која је прерасла у тучу у локалу "Мехов хан", а потом се преселила и на улицу. Омер је покушавао да раздвоји унука и суграђанина Мухамеда Цириковића (28) у кога је пуцао, међутим метак је прошао кроз његово раме и завршио у Русмировом срцу. Трагедија ће епилог добити у Вишем суду у Бијелом Пољу.

Наиме, судија за истрагу Вишег суда у том граду Вања Ракоњац, на основу захтева више државне тужитељке Љубинке Маџгаљ, саслушала је Омера, који се терети да је починио кривична дела убиства, убиства у покушаају и недозвољеног држања оружја и експлозивних направа, и одредила му притовр до 30 дана.


Прочитајте и:Deda pucao u mladića, KOBNI METAK pogodio unuka: Novi detalji porodične tragedije u Plavu- Жалићу до краја живота за унуком. Није ми потребна већа казна од тога. Нисам желео да било кога убијем, већ само да одбраним унука, кога је тај младић оборио на земљу. Учинило ми се да је имао нож у шаци. Уплашио сам се за живот унука - причао је пред судијом Хусеиновић, који није умео да објасни због чега је после трагедије сакрио пиштољ и отишао кући где га је полиција пронашла.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације